About Jay1

Rank: Semiconductor

Learn more about ranks and badges.

Jay1's latest conversations

Jay1 Semiconductor
05-06-2018

AGL Rewards website not working & AGL Customer Service Rep hangs up on me

I have attempted to log onto the AGL Rewards website to purchase an eGift card.When I goto "www.aglrewards.com.au" I then select "I am an AGL Customer".This then opens up my AGL Online account which I log into. Under the "Manage Account" tab there is a link saying "Visit AGL Rewards".When I select this link it brings me back to the "www.aglrewards.com.au" website. I then select "I am an AGL customer" and it opens up my AGL online account.It then continues in this loop.In the "Contact Us" page it ...
63 Replies 2 Likes
Jay1 Semiconductor
05-06-2018

Re: AGL Rewards website not working & AGL Customer Service Rep hangs up on me

Hi Jayden, Thankyou for your reply. Following your suggestion, I cleared the cache of my browser and attempted to follow your instructions but it appears my "MyAccount" is a bit different to yours. After clearing the browser cache, I logged into "MyAccount" via the main AGL website (not via an old link or bookmark). You said to click on "Rewards" to the left on "Manage Account", however the word "Rewards" is not anywhere on the screen at all. I selected the link you supplied "https://myaccount.a ...
63 Replies 0 Likes
Jay1 Semiconductor
07-06-2018

Re: AGL Rewards website now t working & AGL Customer Service Rep hangs up on me

Hi Jayden, I just wanted to report that this issue is now resolved for me. As per your suggestion I contacted customer service via Webchat. She was unable to fix it herself but she did refer it to some technical team. I don't know whether that team fixed it, or if it was fixed by someone else, but I attempted to log in last night and the Rewards tab was available and I could make a purchase from the AGL Rewards. Thanks for your assistance.
63 Replies 0 Likes
Jay1 Semiconductor
05-06-2018

Re: AGL Rewards website not working & AGL Customer Service Rep hangs up on me

I should also mention that I have attempted this in three different browsers (Internet Explorer, Chrome and Microsoft Edge) and all have had the same results.
63 Replies 0 Likes