Technical Issues

Having a problem accessing the AGL Energy app or online services? Let us know here!

Having a problem accessing the AGL Energy app or online services? Let us know here!

Highlighted

Re: AGL Energy App is not showing my usage from 02/10/2019

Switched-on

I am having the same issues as from 2 Jan 2020.

Highlighted

Usage data not being updated

Switched-on

My usage data on both the AGL browser site and on line app has not been updated since 1st Jan 2020. That is 2 WEEKS! I do see this as quite a common thread on the community forum but no resolution is ever posted by AGL or the community which makes a joke of the onerous process you are forced through to get your issue posted. 
This is somewhat of a test to see whether this community forum actually works. If not, I will try on line CHAT tomorrow. BTW I use windows 10 and Google browser on my PC and Android on the phone.

Highlighted

AGL App not displaying feed in and usage

Switched-on

Joined up with AGL 9/9/19, new house with Smart Metre. Solar installed on 20/10/19. Have be getting inconsistent solar feed in readings on the AGL App compared to my Fronius Solar App (inverter read outs).

Last billing period had no ends of trouble getting AGL to complete the missing feed in on their end (over a month to get completed). Worked out to be around $60 worth of solar feed in I was to miss out on.

From the 18/12/19 the app began to display inconsistent readings again to the 21/12/19. From that date on I have had no readings available to me on the AGL App for both feed in and usage at all.

Had contacted AGL serveral times to which I was informed there has been a lock on people's accounts due to bushfires (non with-in our area).

Have received correspondence from AGL of when or if I will ever be able to retrieve these readings to be able to check on if we are infact getting the correct reading again.

Most frustrating anyone else experiencing similar issues?

Tags (1)
Highlighted

Re: App does not show current usage. Has trouble connecting to my account details

AGL Community Manager

Hi @Josh1 , @Logres , @BlairG , @trevorb  . The quickest way to resolve issues with your usage data is by contacting us via chat. However, if you've already tried this and you're still having problems, please contact me via direct message (click on my name and then send message) and include your account details. I'll look into the issue for you.

If a post answers your question, please click MARK AS SOLVED!

This helps others in the community find the answers they're looking for.
Highlighted

Re: App does not show current usage. Has trouble connecting to my account details

Switched-on

App-does-not-show-current-usage something going wrong I can’t see any daily usage can you fix it please 

thank you 

Highlighted

Re: App does not show current usage. Has trouble connecting to my account details

Switched-on

So whats the story. Will AGL fix their APP so we can view live (or close to it) usage data or not? Access to data that is 48 hours old is not acceptable and needs urgent attention. What is the latest peeps?

Highlighted

Re: App does not show current usage. Has trouble connecting to my account details

Switched-on

Hi, I am having the same issue. The app is not showing daily usage since 2nd June, 2020.

Is there a way to fix it. Very frustrating.  Was working fine for a few months.Thank you

 

Highlighted

Re: App does not show current usage. Has trouble connecting to my account details

AGL Community Manager

If you are a Queensland customer, there has been a hold placed on billing and usage updates whilst we remediate the Government credits. 

If a post answers your question, please click MARK AS SOLVED!

This helps others in the community find the answers they're looking for.
Highlighted

Re: App does not show current usage. Has trouble connecting to my account details

Switched-on

The App not working not showing current data

deleted and down loaded no change

Highlighted

Re: App does not show current usage. Has trouble connecting to my account details

Switched-on

Hi, my app is doing the same, can you please look into it I have been emailed a bill already but can’t do anything on the app because it still says “connection in progress”.